25 januari 2012

SHOPPINGGUIDE INREDNING ONLINE

Kudden hittar du på Fabulous Living.
Jag tycker det är otroligt skönt att kunna handla inredning online - man kan surfa i lugn och ro med ett oändligt utbud. Här kommer lite tips på bra online shopping - kom gärna med tips på era bästa butiker!

1 Fabulous Living bjuder framförallt på shabby chic/lantlig stil, men för dom som är lite trötta på denna utvattnade stil hittar man även märken som Day, Cat Studio (se bild ovan) och en mängd varor från K&Co.
2 Designonline är äffären för dig som är på jakt efter designerklassiker till bra pris.
Kudde från H&M Hom
3 H&M Home är ett säkert kort om man känner för lite rolig uppiffning hemma men för en liten peng. Jag brukar köpa kuddar och andra inredningsplylar för att lätt ocgh billigt kunna förändra hemmet i takt med årstiden. I vår bjuder H&M på härliga färger, blommigt och naturinspirerat.
4 Day bjuder på vackra inredningsdetaljer med rustik stil i naturmaterial. 
5 Ilva kan beskrivas som ett Danskt Mio men med en logga som liknar IKEAs - prismässigt ligger det i klass med Mio men jag tycker att Ilva har mer spännande inredning än båda de svenska möbelvaruhusen. Tyvärr levererar de bara inom Skåne, men har man vägarna förbi Malmö är det värt att svänga förbi.
6 Anyhow är en nätshop med funky och roliga detaljer, möbler och produkter.
7Zara Home hittar du inredning för alla rum i mjuka pudriga nyanser i olika vackra material. Precis som kläddelen av företaget ligger priserna något högre än H&Ms.
8Bloominghome hittar du blandad inredning från Sverige, Danmark, Frankrike och USA. Dom har en stor mix av välvalda produkter, kolla gärna in deras tavlor. En av dem ser du nedan.

 
9The Home kan man hitta designklassiker till bra priser, såsom Howard soffor och Barcelonafåtöljer.
10 Svenskt Tenn - det svenskaste vi har finns även på nätet - trevligt att de som inte så ofta tar sig till Stockholm får en chans till shopping!

1 kommentar: