15 januari 2012

FROSSA I VÅRSKOR...

Trots att det bara är Januari är det ändå dags att börja tänka hur man vill se ut i vår. Här är lite tips som du kan pryda dina fötter med till våren.




1. Dessa  snygga leopardloofers kommer från Asos.
2. De är alltid kul att ha något färgglatt på fötterna, de här fina ballerinorna kommer även dem från Asos.
3. Detta är ett par skor jag alltid velat ha som finns i alla olika färger men gillade den här kombination, som kan användas både vår och höst. Skorna kommer från Tory Burch.
4. Alltid lika snygg med svart och vitt i kombination, de här klassiska ballerina skorna kommer från Aldo (som vi äntligen har här i Stokholm).
5. Skorna är i en klassisk loofers modell men är gjorda i spets vilket jag tycke är jätteroligt och hade gärna haft dem till ett par jeans och en skjorta i vår. Skorna kommer från Asos.
6. De här skorna kommer från Ballerina Closet som gör färgglada och super sköna ballerina skor. Går att köpa på Nelly.
7. Även de här söta ballerina skorna kommer från Aldo
8. Ytterligare ett par ballerina skor från Aldo. Tycker detta är ett par skor alla borde ha i sin garderob. Blir alltid snygg och dessutom får man väldigt nätta fötter i ballerinaskor.
9.Snygga klassiska och grova loofers som jag bara älskar. Så snygg att ha en vit lite transparent skjorta ett par jeans shjorts, ray bans och de här skorna. Detta är hur jag kommer se ut i vår. Skorna kommer från Asos men finns även ett par liknande i både läder och lack på Vagabond.

Enjoy!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar