24 augusti 2013

Sätt färg på badrummet

Badrum kan i många fall kännas lite sterila, vitt, grått och kalt. Varför inte passa på att sätta lite färg på detaljerna i badrummet, sånt som går att byta ut så hinner man inte tröttna på det.

Härligt att sätta in ett lite orientalinspirerat skåp och sedan leka med färgerna i såväl handdukar som boxar.

22 augusti 2013

Chelsea







20 augusti 2013

Prints

T-shirts, sweatshirts med prints blir väldigt populärt i höst och man ser det överallt på catwalken . Det blir nästan lite som 90-talet när det skulle vara prints på allt. Här kommer några varianter:


Tröjan är från Chicy






14 augusti 2013

Accessoarer hösten 2013

Här kommer lite snygga höstaccessoarer som inte kostar skjortan:














Allt kommer från H&M & Zara

12 augusti 2013

Detaljinspiration

Hittade de här 2 bilderna och tyckte man hittade mycket snyggt på dem:

 Att ha en vägg med bara kartor, varför inte? snyggt att de har valt olika ramar. Även zebrakudden är en favorit och de industriinspirerade borde.

Tycker man ska hitta bilder som denna när man fixar i ordning bokhyllan. Bokhyllor har en tendens att se stökiga ut men i själva verket är det här man kan göra det så otroligt personligt, snygga böcker, saker som man samlat på sig genom tiden. Blir väldigt snyggt att inte bara ställa böckerna upp utan också på något hyllplan lägga dem i hög istället. det är det lilla som räknas. Bilderna är lånade från Skönahem.

11 augusti 2013

Fina detaljer

Ibland tar en vanlig lampa så mycket plats på nattduksbordet och det har en tendens att se stökigt ut. Kör istället på en vägg lampa, här en lite mer modern variant.








Härlig sliten förvaringsbox. Både lampan & förvaringsboxen går att köpa Här.

10 augusti 2013

Inspiration modernt /rustikt


Älskar när man har vitt som grund och sen trä och svart som detaljer. Detta något rustika men ändå moderna. Tavlorna tycker jag är helt fantastiska!!!!

Bilderna kommer från Residence

9 augusti 2013

Byxdressen håller i sig

Byxdressen eller jumpsuiten har varit på tapeten ganska länge nu. Jag tycker själva att den är väldigt svårburen men med ett par höga pumps i höst tror jag att det kan bli hur snyggt som helst. Kan även ha den under en kavaj med ballerina på jobbet. Här kommer några:





Samtliga kommer från Zara.



7 augusti 2013

Härliga saker på Mytheresa


Här kommer några godbitar till hösten. Inga budget grejor precis men kanske är dags att investera lite i garderoben.




Alla sakerna är från Mytheresa.com


Franskt badrum

Typiska franska golv, slitet trä & marmor kan bara inte bli fel. Härliga detaljer i form av gammaldags kranar & en fin fåtölj. Man ska inte vara rädd att ta in tyger i badrummet. Har man utrymme kan man ha en liten soffa eller som här en härlig fåtölj. Bilderna kommer från Skönahem.


6 augusti 2013

Restaurang tips, COBA

Jag har länge längtat efter en bra mexikansk restaurang i Stockholm och nu ÄNTLIGEN finns det. Restaurang Coba på Birger Jarlsgatan 44. Restaurangen är inredd tillsammans med Jim & Alexander som står bakom Oscar & Clothilde vilket gör det superkul att gå runt och titta på alla härliga prylar, och missa inte tapeten på toaletterna. Superhärlig inredning och jättegod mat. Tips är att ta en Ingefärs margarita "Gingerita" och fisktacon.





www.restaurangcoba.se

5 augusti 2013

Frossa i kappor

Känns ju alltid konstigt att man nästan redan i juli ska börja tänka på höstgarderoben men ändå väldigt bra. Då hinner man fundera innan man gör några spontanköp som man sedan aldrig använder. Här kommer några kappor som Zara precis har fått in.