28 februari 2013

Till fjälls'

 

Här kommer en liten inspirationskavalkad för er som är sugna på ett hus i fjällen eller alperna! En vild blandning av bilder jag samlat på mig...
 
















 

Veckans Hus












Denna norska "hytte", som används både sommar och vinter, har inretts med inspiration från orientaliska lyxhotell. I juletid pyntas den med fällar och massa ljusstakar i varje rum. Mysigt och med en annorlunda touch!





Bilderna är lånade av Bo Bedre.





27 februari 2013

Alexa Hampton









Tummen upp för detta semesterhuset i The Hamptons, New York, som är inrett av Alexa Hampton. Uppgiften var att skapa ett hem med avskalade färger, och jag är HELT säker på att jag skulle känna mig utvilad och avslappnad efter en semester i detta huset.....





26 februari 2013

Veckans Hus






















 Jag har nog aldrig sett ett hus med en så genomgående design i alla rum som detta... Hela bostaden, som ligger i Sidney, är inredd svart, vitt, brunt, och guld eller mässing. Allt från kranar till tapeter har en guldig ton, och alla träsniderier och dörrar går i svart. Och tummen upp för de originella möblerna!






Bilderna är lånade från Bo Bedre

25 februari 2013

Mary McDonald









Man måste ju bara älska inredaren Mary McDonalds eklektiska stil - hon tar ju verkligen ut svängarna om man säger så... Ovan ser ni bilder från de commercial projekt hon har gjort. Vill ni veta mer om henne ska ni kolla in Million Dollar Decorators på måndagar kl 22.15 på tv8.

24 februari 2013

4 nyanser av blått







Just nu är jag besatt av alla nyanser av blått - förutom marinblått. Mixa och matcha - allt går! Glaskupa och staty från Graham and Green, vas från IKEA, kudde från Adorn Homewares, fåtölj Lady från Posh Living, och tavla från NotOnTheHighStreet.









23 februari 2013

Veckans våning









Åh vad snygg väggfärgen i matsalen är! Lägenheten tillhör författaren Erlend Efskind, som önskade enkla omgivningar som inte stör och ger största möjliga ro till hans skriverier. Jag tycker ändå bostaden inger både harmoni och personlighet.





Bilderna och informationen är lånad från Bo Bedre.