30 augusti 2012

Dagens Inspiration

 

 
Vi är mitt inne i bästa årstiden för aw! Med en härlig värme i luften är det lätt att gå från jobb-snygg till kvälls-het i ett nafs. Här får ni lite tips på accessoarer som gör dendär plisserade svarta jobbklänningen till en kvällsblåsa! Allt hittar ni på MyTheresa

Pool in the City


Jepp, ni ser rätt! Man kan nu köpa en lägenhet mitt i centrala stockholm där det ingår pool på innergården. Gillar prioriteringen - kan va sveriges bästa bostadsrättsförening! Bilden är lånad Härifrån.

29 augusti 2012

Tornrummet

När jag tar en prommis i Vasastan brukar jag ofta titta upp mot dessa hus med torn som ligger vid St Eriksbron och tänka hur häftigt det hade varit att ha en lägenhet högst upp. Och nu hittade jag en lägenhet på Hemnet i ett av tornen! Känns nästan som ett eget litet hus däruppe. Coolt!
 







Gillar kombon mint-silver-marmor.
 
 
 

27 augusti 2012

Shopmania!





Är på riktigt shoppinghumör idag! Jag vältrar mig i höstkläder och surfar runt som en galning för att hitta allt jag tycker att jag behöver - ballerinas, boots, stövlar, vinterjacka, ny svart kappa, blusar, stickat, mönstrade jeans - ja allt som man kan tänka sig egentligen. Var inne på en av mina favorit internetbutiker - MyTheresa - och hittade denna härliga inspiration. Bara MÅSTE slå till på MIU MIU blusen!

26 augusti 2012

Slettvoll

Tog en tur förbi Slettvolls showroom i lördags - dom har så mysiga, varma och höstliga inredningar. Här kommer lite inspirationsbilder!

Skönaste söndagshänget...

... hittar du på Kaffeverket på st eriksgatan. Här blev det skön dagen-efter-kräftis-mys med vänner. Grym mat och nyaste modetidningarna.



Snygga inredningen på Kaffeverket - industristil med en mix av vitt kakel, träpaneler i mint och mässingsdetaljer. Big like!




Dagens dos inspiration!




Grymma Rachel Weiz - så snyggt höstig i sin enkelhet - denna vintern kör jag helgmys i grå cashmirtröja och jeans!






Must love the new Moschino ad! Denna cowboy-skier-fusion har jag aldrig sett förut....

Tods

Jag har tyckt att Tods loofers är lite småtrista men ändå klassiska - men hur snygga är inte den här nya modellen?





Snygga Boots

Hittade de perfekta bootsen inför hösten. Vill ha ett par med lite klack så man kan gå direkt från jobbet till en AW eller middag. De här kommer från have2have och kostar endast ca 600:- - det tyckte jag var perfekt!





25 augusti 2012

Älskade skärp

Hur snygga är inte det här breda Alxander McQueen skärpen?!!! Riktiga håll käften skärp tycker jag. Tänk dig hur snygga de kan vara till egentligen nästan vad som helst!!! Ska jag vara ärlig vågade jag inte kolla  vad de kostade...




Bilderna är lånade från Mytheresa.

24 augusti 2012

Vissa dagar...

....är härligare än andra! Igår var jag tidigt på jobbet, sen blev det en härlig långlunch på Tures där jag åt en gudomlig kantarellsoppa.


När jag kom tillbaka till jobbet stod detta paket på skrivbordet - vad som fanns i får ni se snart :)


På väg hemåt unnade jag mig en härlig bukett rosa och vita blommor som nu står på soffbordet.
Hoppas ni får en härlig fredag!!

WHISTLES



Hittade dehär snygga armbandet från Whistles på ASOS - men när jag skulle slå till på det idag var det såklart out of stock.... Någon som vet någon annanstans man kan hitta det?







När ska detta...

...sitta på min arm är en fråga jag ställer mig själv väldigt ofta haha nej men detta måste jag säga är en av de saker som jag vill ha mest av ALLT faktiskt. De är så klassiska och snygga och sedan det här att ens kille låser fast det på ens arm är väl bara för romantiskt!! Love bracelet it is



Bilden är lånad från Cartiers hemsida.

23 augusti 2012

Palmgrens

När vi var i Båstad nu i sommar passade vi på att besöka ett favoritställe som heter Nivå125 vilket betyder att det är 125 meter ovanför vattnet med en underbar utsikt.

 Här är utsikten från det modern inreda galleriet och shopen. Där finns även ett supermysigt café!

När vi var där hittade jag superfina askar från palmgren som jag nu ångrar att jag inte köpte men men går ju att köpa här i stockholm också. Är de inte superfina?




Bilderna är lånade från Palmgrens och alla askarna är i skinn.

22 augusti 2012

Hemnetinspiration

Älskar det här rummet. Snygg färgskala i grått, svart och vitt. Gillar verkligen postern på högra väggen också! Bilden kommer från Hemnet.





21 augusti 2012

Poster

Älskar den här poster som man kan köpa på olssongerthel. Den heter Ballet de Marionnette.



Bilderna är lånade från Olssongerthel. Postern kostar 750:-

Lindex - Missoni

....ja det stämmer nu i höst gör Lindex och Missoni ett samarbete. Ska bli så kul att se alla plaggen och dessutom är det superprisvärda och ligger på samma nivå som Lindex ordinari pris. Yippie!!!





Bilder kommer från Google.


20 augusti 2012

Utebio...hemma


En sån här kväll vill man ju bara ha någon gång i sin trädgård. Ser så himla mysigt ut med kuddarna, skärmen och framförallt mitt i naturen. Bilden kommer från Pinterest.




19 augusti 2012

Anine gör det igen!





Anine Bing går från klarhet till klarhet. Hon har inte bara gjort smycken för Cooee, utan har nu även skapat sin egen kollektion av kläder. MÅSTE bara roffa åt mig av hennes grymt snygga basics asap...

Inbyggda bokhyllor

Istället för att ha en bokhylla ståenda någonstans vill jag hellre satsa på att bygga en hel vägg med bokhyllor. Känns så mysigt och ombonat. Här kommer lite inspiration!


Den här bilden kommer från Tinywhitedaises - ser så mysigt ut!


Ser så härligt ut när taket är så högt att ha en inbyggt bokhylla och varför inte där du har din matsplats. den här bilden kommer från Kitchn.


Den här bilden är från Pinterest.

18 augusti 2012

Spegel spegel...



Idag ser jag världen genom ett par schyssta spegelglas...