29 april 2012

Blått är flott!

Hur underbar är inte denna godbit från designerföretaget Klong? Gillar mässingsdetaljerna, och jag hade gärna teamat dem med Eero Saarinen Tulpanbord i marmor.



26 april 2012

Söt sommar kostym

Bilderna kommer Härifrån.

På min önskelista...

...hittar ni dessa från Tine K.



25 april 2012

DAGENS HEMNETSKÖRD


Böcker ger ett väldigt hemtrevligt och mysigt intryck, och i detta rum har man kombinerat matsal med bibliotek. Och hur fin är inte den stora lampan som hänger över bordet? Bilden har jag lånat från Hemnet.

VILL HA...

Här är lite saker som jag är sugen på just nu...

Armbandet kommer Härifrån.

Väskan kommer från Louis Vuitton.

Bara älskar den här casmere tröjan. Går att köpa Här.
De här söta shortsen är från en sida som heter sharesale.
De här kommer från den Här sidan.

Bara älskar de här skorna och de ser så sköna ut också. De går att köpa Här.

Snygga skyhöga klackar som kommer Härifrån.

22 april 2012

Konstnärligt Uttryck













Denna vackra våning hittade jag på Skeppsholmens hemsida, och om jag inte missminner mig har någon av de svenska inredningstidningarna gjort ett reportage om lägenheten och inredaren som bott där. Våningen har en otrolig mix av möbler, färger och stilar, men ger samtidigt ett enhetligt intryck. Vad som man verkligen lyckats med är att göra ett stilrent hem, där också personligheten av ägaren är en del av den inredningen.

TREE OF LIFE

Heter det här fina armbandet som jag hittade Här.


21 april 2012

VÅGADE VÄGGAR




Idag har jag spenderat dagen precis så som jag önskar en lördag. Först en chevre och rödbets sandwich på Kaffeverket vid St Eriksplan, sen en tur på stan. Nu ligger jag på soffan och slösurfar lite inredning. Och se vad jag hittade! I detta kök har man verkligen vågat bryta av den helvita inredningen genom att ta fram det vackra teglet.

LOVE VALENTINO

Älskar den här väskan från Valentino. Tycker om att den är vit och sen älskar jag guldnitar...

Jag hittade väskan Här men antar att den går att köpa lite överallt.

20 april 2012

BLANDNING AV FINA TING

Här kommer en blandning av fina saker:








Det är en blandning av märken men alla sakerna går att hitta Här.

DREAM WEDDING DRESS

 
 




Hur vackra är inte dessa bröllopsklänningar? Även om jag själv inte går i giftastankar kan jag inte låta bli att drömma om hur min egen bröllpsklänning ska se ut en dag... Vem kan? Den första klänningen kommer från Vera Wang, och den andra kommer från Ida Sjöstedt från ett läsvärt bröllopsreportage i Damerna Värld som du hittar HÄR.




19 april 2012

TERRIFIC TERRACE







Enligt kalendern är vi på väg mot vår, men här i Stockholm känns det snarare som om vi är på väg mot vinter. Snökaos och regn hela helgen - men jag håller hoppet uppe och surfar efter härliga terrasser och utemiljöer på Hemnet. Denna terrass känns lite som en svensk-karibisk fusion - minimalistikt och vackert träslag, men med pool, skira utomhus gardiner och  hängmatta som rör sig i vinden.

MYSIGA TOFFLOR

Hittade precis de här söta inneskorna. Jag själv är en sån som älskar att gå i inneskor, det första jag gör när jag komme rhem är att slinka i ett par. Tyckte de här var så söta. Kommer från märket UGG.

Bilden är lånad Härifrån.

18 april 2012

TORY BURCH SMYCKEN

Älskar Tory Burch ballerian skor men har nu även fastnat för deras smycken som jag tycker är superfina:




Bilderna är hämtade Härifrån.

17 april 2012

STATEMENT HALSBAND

Denna trend håller fortfarande i sig vilket jag illar. Tycker om att piffa till en vardagslook med ett maffigt halsband. Här är några Statement halsband:



De två översta kommer Härifrån och det understa Härifrån.

VINTERHÄRLIGT VID HAVET








Hur mysigt är inte detta danska sommarhus, där man "vintrat" till det genom att tex lägga fällar på utemöblerna? Att åka till sommarhuset på vintern är bland det mysigaste jag vet - ofta drar jag och min kille tills hans familjs hus som ligger utanför Fjällbacka. Där tänder vi en brasa, och njuter av gott sällskap, brädspel och skaldjur. I ett sommarhus är det därför viktigt att inreda med saker som kan passa både sommar och vinter, och så kan man ju alltid byta ut tex kuddar och andra dekorationer för att skapa en lite mer vintrig känsla.